کسب مقام نخست مسابقات ملي شناورهاي هوشمند از سوي دانشگاه آزاد اسلامي خارگ

تيم شناور هوشمند دانشجويان مهندسي دريا- ناوبري دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در چهارمين دوره مسابقات ملي شناورهاي هوشمند و در بخش قابليت‌هاي ويژه مقام اول و در مجموع مراحل مسابقه موفق به کسب مقام سوم کشوري شدند.

چهارمين دوره مسابقات ملي شناورهاي هوشمند در بخش دانشجويي به ميزباني دانشگاه صنعتي شريف در محل باغ موزه دفاع مقدس تهران آبان جاري به مدت سه روز برگزار شد و تيم شناور هوشمند دانشجويان مهندسي دريا- ناوبري دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در بخش قابليت‌هاي ويژه مقام اول و در مجموع همه مراحل مسابقه موفق به کسب مقام سوم کشوري شدند.

مسابقات ملي شناورهاي هوشمند با هدف ايجاد بستري هدفمند براي خلاقيت و نوآوري دانشجويان که آينده‌سازان ايران اسلامي هستند و تقويت ارتباط بين صنعت و مراکز علمي و فرهنگ‌سازي صنايع دريايي کشور در قالب تيم‌هاي دانشجويي برگزار مي‌شود.

چهارمين دوره مسابقات ملي شناورهاي هوشمند همزمان با دومين جشنواره «دريا مسير پيشرفت» در راستاي ارتباط موثر و هم‌افزايي ميان صنعت و دانشگاه آغار به کار کرد.

در چهارمين دوره اين مسابقات که بصورت مشترک با دومين جشنواره دريا مسير پيشرفت افتتاح شد، حدود 21 تيم دانشجويي از سراسر کشور شرکت کردند.

معرفي صنايع دريايي و توسعه فرهنگ دريايي، ارتباط صنعت و دانشگاه، آشنايي دانشجويان با امور مهندسي، اشاعه اخلاق کار تيمي و تقويت بنيه خلاقيت و نوآوري دانشجويان از جمله مهمترين اهداف اين مسابقه بود.

آيتم هاي مطرح در مسابقات شناورهاي هوشمند براي انتخاب تيم برنده شامل؛ سرعت هوشمند، سرعت کنترل از راه دور، مانور هوشمند، مانور کنترل از راه دور و ارائه طرح هاي خلاقانه است.

در اختتاميه اين مسابقات با بررسي نتايج به دست آمده از سه ماده طراحي، عملکرد و قابليت خاص شناور، 5 تيم برنده اعلام و 3 تيم نيز به عنوان تيم هاي برگزيده در بخش آيتم ويژه انتخاب شدند.