دانشگاه آزاد اسلامي دوشنبه و سه شنبه تعطيل است

دانشگاه آزاد اسلامي با صدور اطلاعيه اي از تعطيلي روزهاي دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 ديماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد خارگ به نقل از خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري آنا،‌ متن اطلاعيه دوم دانشگاه آزاد اسلامي به شرح زير است؛

«بسم الله الرحمن الرحيم

انالله و انا اليه راجعون
اطلاعيه شماره 2 روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي
ضمن عرض تسليت مجدد به محضر ملت شريف ايران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آيت ا... هاشمي رفسنجاني ( قدّس الله نفسه الزکيه) به اطلاع مي رساند بنابر تصميم هيئت رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتي حضرت آيت الله جناب آقاي هاشمي رفسنجاني بنيانگذار دانشگاه آزاد اسلامي و پيرو اعلام عزاي عمومي از سوي هيئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته براي شرکت در مراسم تشييع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتيد و دانشجويان دانشگاه در آيين هاي بزرگداشت ايشان، دانشگاه آزاد اسلامي و بالتبع کليه فعاليت هاي اداري، آموزشي و خدماتي آن در روزهاي دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 ديماه 1395 تعطيل اعلام مي گردد.
بديهي است متعاقبا اطلاع رساني و برنامه ريزي لازم از سوي روساي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي براي برگزاري امتحانات لغو شده صورت خواهد پذيرفت.
روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي»