متن پيام تسليت دکتر حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي

دکتر حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در پيامي درگذشت آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رئيس هيات امنا و موسس دانشگاه آزاد اسلامي و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام را تسليت گفت.

«بسم الله الرحمن الرحيم

يَآ أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى‏ رَبِّکَ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى‏

مجاهد نستوه، اسطوره پايداري بر کلمه حق، يار ديرين امام و رهبري و بنيانگذار شجره طيبه دانشگاه آزاد اسلامي حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني ( قدس الله نفسه الزکيه) به ملکوت اعلي پيوست.
اينجانب اين ضايعه بزرگ و مصيبت عظيم و ثلمه جبران ناپذير را به محضر حضرت وليعصر (عج)، مقام معظم رهبري، همسر مکرمه، فرزندان و بيت معزز و معظم ايشان، جامعه بزرگ روحانيت، مردم شريف ايران و به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي که در سوگ پدر معنوي خود نشسته است تسليت و تعزيت عرض مي کنم.
تاريخ، پژواک نداي حق طلبي و يک عمر مبارزه مخلصانه ايشان در مسير حق و عدالت را هرگز از ياد نخواهد برد .
بي شک نام بلند اين شخصيت جهاني و کم نظير در دوران معاصر بر تارک تاريخ پر افتخار ايران و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران چون ستاره اي تابناک در کنار نام شهدا و امام شهدا و بزرگاني چون امير کبير خواهد درخشيد.
کارنامه درخشان ايشان در تمام مبارزات قبل از انقلاب شکوهمند اسلامي، فرماندهي شجاعانه دفاع مقدس، و سهم ايشان در مديريت مدبرانه نظام جمهوري اسلامي ايران در سنگرهاي رياست مجلس شوراي اسلامي، رياست جمهوري، رياست مجلس خبرگان و رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام ذخيره صالحه اي براي علو درجات اين رادمرد بزرگ خواهد بود.
حميد ميرزاده
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي»