و کارکنان واحد خارگ عصر امروز با حضور دکتر واشقاني فراهاني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، واشقاني فراهاني در اين مراسم گفت: دشمناني که روزي قصد نابودي جزيره خارگ را داشتند، امروز بايد ببينند که اين جزيره با همت فرزندان ميهن اسلامي از گذشته آبادتر شده است و رگ هاي اقتصادي کشور که همان اقتصاد نفتي است، در اين جزيره بزرگ همچنان در جريان است.وي افزود: ديدن اين جزيره از يک سو و آشنايي با فعاليت واحد خارگ مايه خرسندي شد. تأسيس اين دانشگاه با آينده نگري سردار سازندگي آيت الله هاشمي رفسنجاني صورت گرفت، امروز به عنوان يک الگوي نوين اقتصادي و فرهنگي در مجامع بين المللي مطرح است.واشقاني فراهاني با بيان اينکه واحد خارگ يکي از نشان هاي توسعه فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي است، افزود: خوشبختانه در اين واحد رشته هاي خاصي در علوم مهندسي دريا و ناوبري وجود دارد که آن را از ساير دانشگاه هاي اين استان متمايز مي سازد به همين دليل بايد تلاش کنيم نيازهاي دانشجويان اين واحد برآورده شود.معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي در پاسخ به درخواست هاي جمعي از دانشجويان اين واحد اظهار داشت: رئيس اين واحد مي تواند تمامي بودجه پژوهشي خود را براي تأمين نيازهاي دانشجويان اين واحد اعم از تجهيز کارگاه ها، آزمايشگاه و خريداري تجهيزات نوين آموزشي و آزمايشگاهي صرف کند.وي با بيان اينکه بخشي از بودجه موردنياز پژوهشي واحد مي تواند از طرق انعقاد تفاهم نامه با شرکت هاي ملي و بين المللي تأمين شود، افزود: از مديريت اين واحد مي خواهم گزارش دقيقي از مسائل و مشکلات پيش رو ارائه کند. بنده نيز اين قول مساعد را مي دهم که با همکاري هيات رئيسه و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي، اين مشکلات را برطرف کنيم.واشقاني فراهاني با اشاره به فعاليت هاي واحد خارگ در زمينه فراهم کردن دوره هاي کارورزي و عملي همراه با دوره هاي آموزشي، اظهار داشت: بکارگيري اين شيوه در واحد خارک مايه خشنودي است چرا که بسياري از دانشگاه هاي مطرح دنيا از چنين شيوه هاي نوين آموزشي بهره مي گيرند.وي با تأکيد بر ارائه توانمندي هاي دانشگاه به جامعه و صنعت گفت: در بازديدي که امروز از اسکله هاي نفتي جزيره خارگ داشتيم، متوجه شدم که واحد خارگ دانشگاه آزاد اسلامي توانسته همکاري و هماهنگي نزديکي با مسئولان محلي اين استان برقرار کند. اميدوارم اين موضوع الگوي ساير واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي نيز قرار گيرد.واشقاني فراهاني از اسکله هاي تي و آذرپاد واقع در جزيره خارگ بازديد و با مسئولان شرکت ملي نفت درخصوص همکاري هاي علمي و تحقيقاتي با دانشگاه آزاد اسلامي به گفتگو پرداخت.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي در ادامه بازديد از جزيره خارگ، عصر امروز از بخش هاي مختلف واحد خارگ نيز بازديد کرد.