واحد خارگ، نخستين ميزبان دانشگاهي پرچم حرم امام رضا (ع)

پرچم حرم مطهر رضوي همزمان با اعياد شعبانيه، ميهمان دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، در مراسمي که به مناسبت اعياد شعبانيه و گراميداشت روز معلم در واحد خارگ برگزار شد، مردم و دانشجويان عاشق امامت در خارگ، ميزبان خدام حرم رضوي بودند که حمل پرچم مطهر امام رضا(ع) اشک شوق را از ديدگان عاشقان ولايت جاري کرد.

حجت الاسلام والمسلمين مرتضي دهشت در اين مراسم با تفسير برکات معنوي حضور کاروان خادمان و پرچم متبرک امام رضا(ع) در شهرستان، آن را برکتي معنوي براي مردم خارگ دانست اظهار کرد: «اين قبيل کارهاي فرهنگي تأثيرگذار، فرصت طلايي براي نشر معارف و انديشه هاي اهل بيت(ع) است.»

اين مبلغ ديني با تأکيد بر اينکه شعبان منسوب به پيامبر اکرم (ص) است و شأن و مجد اين ماه نبايد بر کسي پوشيده بماند، اظهار کرد: «بايد از فرصت هايي که در اين ماه بزرگ بر انسان گسترانيده شده است، نهايت بهره را برد و اين ماه يکي از سه ماه پر فضيلتي است که مؤمنان مي توانند با بهره گيري از دستورات پيامبر اعظم(ص) و ائمه معصومين(ع) براي نزديک شدن به خدا استفاده کنند.»

دکتر حامد قائدي نماينده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر در واحد خارگ با گراميداشت اعياد شعبان و تقارن اين اعياد بزرگ با ورود سفيران و پرچم حرم رضوي به دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، اظهار کرد: «اين اتفاق خجسته فرهنگي بايد به فال نيک گرفته شود تا چراغ راه و پشتوانه معنوي براي حل چالش هاي دانشگاه باشد.»

قائدي با تبريک روز معلم به فعالان عرصه آموزش و تعليم گفت: «اختصاص چنين روزي براي بزرگداشت معلمان، سنتي ارزشمند و فرصتي مناسب براي انديشيدن دوباره به آموزشگر و آموزگار است.»

وي افزود: «روز معلم، يادآور جايگاه والاي علم و معرفت و مقام والاي معلم در تفکر ديني اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.»

اين مسئول، وحدت رويه، همراهي و يکپارچگي مجموعه دانشگاه آزاد اسلامي را ستودني دانست و اظهار کرد: «آرامش، خدمت خالصانه، تکريم ارباب رجوع و حرکت دوباره و پرسرعت در جهت اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، از ثمرات مديريت هوشمندانه دکتر ولايتي و دکتر رهبر در دانشگاه آزاد اسلامي است.»

اين مسئول با تأکيد بر اينکه دانشگاه آزاد اسلامي به منظور نشان دادن تعهد خود به ضوابط، توانسته اقدامات مناسبي در همه عرصه هاي علوم و فن آوري ارائه دهد، عنوان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامي توانسته با تغيير رويکرد و عبور از تکرار، بروکراسي و موازي کاري، مدل موفقي از يک نظام متمرکز و توانمند اداري ارائه دهد.»

وي با تشريح فعاليت هاي انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در نيمسال دوم سال 96، اقدامات دکتر عبداللهي دبير هيأت امناي استان را لايق ارج نهادن دانست و اظهار کرد: «بي گمان مهم ترين و متعالي ترين اقدامات صورت پذيرفته در دانشگاه آزاد اسلامي در اين مدت را مي توان شناسايي مبتکران و استعدادهاي برتر استان و تکيه بر تفکر نخبگان و بهره گيري از ايده هاي نوآورانه و تصميمات منطبق بر خرد جمعي نام برد.»

در اين حرکت فرهنگي، مذهبي که با حضور سرهنگ سيروس حياتي فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه ثارالله، عباس اسدروز رئيس منطقه پايانه هاي نفتي خارگ، رضا رمک رئيس آموزش و پرورش ، کاپتان مجيد موسوي به عنوان جانشين شرکت ملي نفتکش خارگ و دانشجويان، کارکنان، استادان و مردم محلي خارگ برگزار شد، ضمن تقدير از استادان با اهداي لوح و شاخه گل، دو نفر از خدام حرم رضوي با حمل پرچم حرم مطهر، قلب مردم خارگ را عاشق تر کردند تا حلاوت اين اعياد خجسته با خاطره معنوي آن، براي هميشه در تاريخ دانشگاه آزاد اسلامي خارگ گنجانيده شود.