نيروي دريايي ارتش آماده هم‌افزايي و همکاري با مراکز علمي کشور است

فرمانده نيروي دريايي ارتش:
نيروي دريايي ارتش آماده هم‌افزايي و همکاري با مراکز علمي کشور است

به نقل از گزارش خبرنگار مهر، حسين خانزادي ظهر سه‌شنبه در ديدار با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي در خارگ با اشاره به اقدامت مثبت صورت گرفته توسط دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در حوزه تامين نيروي کار دريايي اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز علمي کشور بايد توجه ويژه به علوم و فنون دريايي داشته باشند.

فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران افزود: نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران آمادگي لازم جهت هم افزايي و همکاري با مراکز علمي کشور را دارد.

خانزادي تصريح کرد: دانشگاه علوم و فنون دريايي امام خميني (ه) نوشهر يکي از قوي‌ترين حوزه‌هاي علم و فنون دريايي کشور است که در راستاي اهداف ايران اسلامي در حوزه حراست و دفاع از مرزهاي آبي کشور در حال فعاليت علمي، آموزشي و ... است.

توليد نيروي کار دريايي در خارگ

حامد قائدي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ نيز در اين ديدار اظهار داشت: جزيره خارگ به عنوان نگين مقاومت و ايستادگي ايران اسلامي در هشت سال دفاع مقدس است.

وي افزود: جزيره خارگ هيچگاه رشادت هاي سپيد پوشان نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران مستقر در جزيره خارگ را فراموش نخواهد کرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ بيان کرد: اسکورت نفتکش‌هاي ايراني در زمان جنگ توسط نيروي دريايي ارتش هم اکنون به عنوان يک درس نظامي توسط دکترين نظامي دنيا در حال تدريس است.

وي تصريح کرد: دانشگاه علوم دريايي خارگ به‌عنوان قطب توليد نيروي کار دريايي آمادگي کامل در تمامي حوزه‌هاي علمي تخصصي دريانوردي براي تامين نيروي کار در اين حوزه را دارد.