گردهمايي سفيدپوشان دريايي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ

گردهمايي دانشجويان سفيدپوش ورودي جديد دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ با حضور مسئولان و مديران اين دانشگاه برگزار شد.

به نقل از خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، حامد قائدي سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ ، صبح امروز در جلسه  توجيهي و پرسش و پاسخ دانشجويان جديد اين دانشگاه که با حضور هيأت رئيسه، مديران گروه و کارکنان برگزار شد، مطالبي درباره مسائل آموزشي، آيين‌نامه‌ها و مقررات آموزشي، فرهنگي ورزشي، پژوهشي و لزوم مشارکت فعال و پوياي دانشجويان در فعاليت‌هاي فرهنگي، پژوهشي بيان کرد.

وي با مقايسه‌کردن شهريه دريافتي از دانشجويان با سرانه دانشجويان کارشناسي دانشگاه‌هاي دولتي اظهار کرد: افزايش‌نيافتن شهريه توسط مسئولان دانشگاه به‌منظور حمايت از قشر متوسط و آسيب‌پذير جامعه بوده است.

سرپرست واحد خارگ خاطرنشان کرد: به‌عنوان مثال در بخشنامه اخير صندوق رفاه وزارت علوم، نرخ غذاي دانشجويي براي مؤسسات و دانشگاه‌هاي غير دولتي ? هزار و ??? تومان تعيين شده است که با تصميم پسنديده و قابل ستايش مسئولان سازمان مرکزي دانشگاه آزاد اسلامي به‌رغم ايجاد بار مالي بالا براي دانشگاه، مبلغ يک‌هزار و ??? تومان که مربوط به دانشجويان روزانه دانشگاه‌هاي دولتي است براي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي نيز در نظر گرفته شد؛ در حالي که يارانه‌اي نيز از طرف دولت به دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي در اين خصوص تعلق نمي‌گيرد.

قائدي، دوران دانشجويي به‌عنوان بهترين دوران سني يک جوان را فرصتي ارزشمند براي تبيين و رشد شخصيتي افراد دانست و تأکيد کرد: وظيفه دانشگاه آموزش در کنار پرورش و تبيين شخصيت اسلامي، فرهنگي و مذهبي دانشجو است.

وي با اشاره به برنامه‌ريزي مدون واحد خارگ در خصوص موضوعات مطروح‌شده در اين جلسه از همه دانشجويان خواست در اين زمينه حداکثر تلاش و مشارکت را داشته تا همزمان با فارغ‌التحصيلي آموزشي، رشد چشمگير و محسوسي نيز در عرصه فرهنگي اسلامي داشته باشند.

دانشجويان جديد واحد خارگ در جوي دوستانه سؤالات و مشکلات خود در زمينه‌هاي مختلف را در اين جلسه بيان کردند و سرپرست واحد، مديران گروه و کارشناسان مربوط پاسخ آنان را دادند.