عده‌اي ليبرال‌و تکنوکرات‌، معيشت مردم را به گروگان گرفته‌اند

جانشين دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار کرد: اقتصاد و استراتژي کشور و معيشت مردم توسط عده‌اي ليبرال‌ و تکنوکرات‌ به گروگان گرفته شده است.

به نقل از گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، علي احمدي عصر روز گذشته در مراسم گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، با بيان اينکه در آستانه چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران با مروري کوتاه از گذشته درمي‌يابيم سه موج تهديد وجود داشته است، گفت: نوع اول تهديد عليه دولت‌سازي در اوايل انقلاب بود که طرح شورش‌هاي قوميتي، کودتاها و ترورها براي تجزيه کيان ايران اسلامي و جلوگيري از شکل‌گيري نهادهاي دولت و انقلاب در کشور به راه انداختند اما با حضور و از جان‌گذشتگي نيروهاي‌هاي انقلابي، علاوه بر اينکه امنيت و آرامش به کشور برگردانده شد، يک نهادملي شکل گرفت که ضمن دفع تهديدات، امروز در دنيا صاحب حرف است.

وي موج دوم تهديد را، تهديد نظامي عليه تماميت ارضي کشور با حمله رژيم بعثي صدام به ايران و اشغال خاک پنج استان کشور دانست و عنوان‌کرد: در سال آغازين جنگ، ارتش جوان شده جمهوري اسلامي ايران و عدم شکل گيري کامل نيروهاي نظامي از يکسو و  نداشتن تجربه کافي از سوي ديگر و قرار داشتن فرماندهي جنگ در دست ليبرال‌ها، کشور را با مشکلاتي مواجه‌ کرد؛ اما شاهد بوديم که نيروهاي انقلابي با جانفشاني و از دست دادن جان خود، در نهايت در نبردي نظامي، سرزمينمان را از دست دشمن آزاد کردند.

احمدي با تأکيد بر اينکه امروز نه تنها در جزيره خارگ بلکه در تمام کشور، نيروهاي استکباري جرأت نزديک شدن به اين سرزمين را ندارند، تصريح کرد:  آيا در زمان قبل از انقلاب هم اين‌گونه بوده است؟ که قطعاً جواب خير خواهد بود.

جانشين دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: اين جزيره اکنون مظهر آرامش و امنيت جمهوري اسلامي ايران است و اين آرامش و امنيت مديون خون شهدايي است که در خليج فارس جاري شده است. ايران اسلامي در راستاي دفع هر نوع تهديدي، آمادگي و توان نظامي و علمي کامل دارد.

وي موج سوم تهديدات را تهديد اقتصادي و فشار مستقيم و غيرمستقيم به مردم برشمرد و اظهار‌ کرد: اين روزها بيش از گذشته نيازمند حضور نيروهايي با روحيه انقلابي در عرصه‌هاي مختلف هستيم؛ چراکه اقتصاد و استراتژي کشور و معيشت مردم توسط عده‌اي ليبرال‌ و تکنوکرات‌ به گروگان گرفته شده است.

احمدي با بيان اينکه استراتژي اقتصادي در اختيار ليبرال‌ها است و بخش وسيعي از سرزمين و برنامه‌هاي اقتصادي کشور را اشغال کرده‌اند، گفت: نيروهاي انقلابي بايد با ايثارگري و استراتژي اقتصاد مقاومتي، يک نهاد ملي را براي رهايي کشور از اشغال پايه‌گذاري کنند تا هم پاسخ تهديدات را دهند و هم حرفي براي گفتن در منطقه و جهان داشته و صاحب نظر باشيم.

جانشين دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: براي مبارزه با اين موج تهديد، استراتژي برگرفته از ماهيت ناب انقلاب و سياست‌هاي رهبر معظم انقلاب که همانا اقتصاد مقاومتي است و به جبهه آمدن نيروهاي انقلاب،  بهترين سلاح براي دفع آنان است.

وي با ابراز اميدواري نسبت به آينده کشور به واسطه حضور جوانان عالم گفت: کشوري که مي‌تواند موشک نقطه‌زن و سانتريفيوژ بسازد، مطمئناً در تهيه مايحتاج روزمره نمي‌تواند ناتوان باشد.