دانشگاه آزاد اسلامي خارگ دانشگاهي استراتژيک براي کشور است

امام‌جمعه خارگ، دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ را دانشگاهي استراتژيک براي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در حوزه دريا و دريانوردي دانست.

به نقل از گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، حجت‌الاسلام موسي کمالي عصر ديروز در مراسم گراميداشت روز دانشجو در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ  با بيان اينکه تجارت و صنعت حمل و نقل دريايي در جزيره ?هزار ساله خارگ قدمتي ديرينه دارد، گفت: آثار باستاني نظير سنگ نوشته‌هاي کشف شده در مقبره ميرمحمد حنفيه گواه اين موضوع است.

وي با بيان اينکه جزيره خارگ در يکي از تأثيرگذارترين مناطق دنيا قرار گرفته و مدخل ورود شريعت اسلام به ايران بوده، تصريح کرد:  اين جزيره در زمان جنگ تحميلي و قبل از آن نيز در زمان وقوع انقلاب اسلامي، نقش ويژه‌اي در مبارزات کشور داشته است.

امام‌جمعه خارگ با بيان اينکه مردم انقلابي جزيره خارگ نقشي اثرگذار و پررنگ در شکل‌گيري انقلاب اسلامي داشته‌اند، تشريح‌ کرد: باز‌کردن طناب کشتي‌هاي آمريکايي و اسرائيلي و بستن شيرهاي نفت در اسکله‌هاي نفتي خارگ فقط بخشي از اين رشادت‌هاست.

کمالي افزود: بزرگاني همچون آيت‌الله جنتي، آيت‌الله مکارم و آيت‌الله مروي در زمان مبارزات با رژيم ستم شاهنشاهي در جزيره خارگ حضوري پررنگ داشتند.

وي با تأکيد بر اينکه در هشت سال دفاع مقدس اين جزيره به تعداد روزهاي جنگ مورد حمله قرار گرفت، يادآور شد: با تمام مشکلات و مصائب مربوط به جنگ،  مردم اين جزيره با وحدت ايستادگي کردند و نگذاشتند حتي يک روز صادرات نفت ايران قطع شود.

امام‌جمعه خارگ با بيان اينکه دانشگاه خارگ متولد جنگ است و اين دانشگاه خير و برکات فراواني براي کشور داشته، گفت: ناوگان دريايي ما وابسته به نيروي کار خارجي بود که با حضور اين دانشگاه در اين عرصه به استقلال و خودکفايي رسيديم.

کمالي ادامه‌داد: دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ يک دانشگاه استراتژيک براي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در حوزه دريا و دريانوردي است.