آرمان‌ خواهي همراه با عقلانيت از خصوصيات دانشجو است

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ گفت: آرمان‌خواهي همراه با عقلانيت و نقد واقع‌بينانه از خصوصيات يک دانشجو است.

به نقل از گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، حامد قائدي در مراسم گراميداشت روز دانشجو که عصر ديروز برگزار شد با بيان اينکه هر رفتاري که انسان انجام مي‌دهد، معلول سه عامل انگيزه، نياز و هدف است، گفت: هر فرد بالغ و عاقلي بايد به دقت زندگي خود را مطالعه کرده تا دقيقاً عواملي که باعث بي‌انگيزشي يا بي‌هدفي و سردرگمي وي مي‌شود را شناسايي و سپس با آنها به مقابله منطقي بپردازد.

قائدي با تأکيد بر اينکه دانشجو مظهر اين سه نماد بوده و دانشگاه به عنوان محل بلوغ و به منصه ظهور رسيدن جوانان بايد به‌گونه‌اي عمل کند که شرايط علمي، آموزشي و فرهنگي را در کنار مسائل سلامت، سياست و رفتاري به صورت متوازن و متقارن ايجاد کند، تصريح کرد: علم‌آموزي همراه با ايمان و بصيرت، وظيفه و رسالت اصلي دانشجويان است.

وي تغيير اساسي در سلوک زندگي را نخستين گام در رسيدن به موفقيت دانست، عنوان کرد: روز دانشجو حاصل تلاش کساني است که در توليد علم، معرفت و آگاهي‌بخشي به جامعه، سرآمد بودند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با بيان اينکه دوران دانشجويي فرصت معرفت‌ افزايي و بصيرت انديشي است، بيان کرد: دوران دانشگاه ظرفيت خوبي براي رشد و تعالي انسان در عرصه‌هاي علمي و  فرهنگي است.

قائدي با بيان اينکه دانشجويان در مقاطع مختلف از تاريخ کشور به‌عنوان يک قشر با‌سواد و فرهنگي جامعه الگوي رفتاري و تفکر ساير آحاد جامعه بوده‌اند، اظهار کرد: نقش مهم دانشگاه‌ها موضوع شايان توجهي است که همواره در توسعه ملي و ارتقاي دانش و تکنولوژي اثرگذار بوده و بي‌ترديد حضور مؤثر و ارزشمند دانشجويان فرهيخته است که به اين نقش‌آفريني معنا و امکان مي‌بخشد.

وي با تأکيد بر اينکه در نظام جمهوري اسلامي ايران به‌عنوان يک نظام صد درصد مردمي که در آن مردم پايه اصلي انقلاب را تشکيل مي‌دهند، همواره حضور دانشجويان چشمگيرتر از دانشجويان در ديگر نقاط جهان است، گفت: ??  آذر روز مقاومت تاريخي و روز دانشجو، نماد روحيه خروشان جنبش دانشجويي و تجلي بصيرت و مظهر ايثار و استقلال و آزادي است.

بازدید امروز:1906