مدال‌آوري دانشجويان دانشگاه آزاد خارگ در انتخابي تيم ملي سومو

دو دانشجوي پسر دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ با کسب مقام در مسابقات انتخابي تيم ملي سومو به مسابقات آسيايي راه يافتند.

به نقل از خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، بهروز نورمحمدي افراپلي و مصطفي محمودي دانشجويان رشته مهندسي دريا - دريانوردي مقطع كارشناسي دانشگاه آزاد اسلامي خارگ در مسابقات انتخابي تيم ملي سومو خوش درخشيدند و نماينده ايران در مسابقات آسيايي شدند.

در اين مسابقات بهروز نورمحمدي افراپلي در وزن 85- كيلو مدال طلا گرفت و مصطفي محمودي که سابقه قهرماني اين رشته در آسيا را در کارنامه خود دارد، در وزن 85+ كيلو مدال برنز را تصاحب کرد.

به گزارش آنا، مسابقات انتخابي تيم ملي بزرگسالان سومو آذر امسال در همدان برگزار شد که نفرات برتر به مسابقات آسيايي که شهريور 98 در اردبيل برگزار خواهد شد، راه يافتند.

بازدید امروز:1908