فتنه‌گران 88 هيچ مدرکي براي ادعاهاي خود نداشتند

امام‌ جمعه خارگ با بيان اينکه فتنه‌گران هيچ دليل و مدرکي براي وقوع تقلب نداشتند، گفت: سران فتنه با تفرقه‌افکني به دنبال تحقق اهداف خود بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، حجت‌الاسلام‌ موسي کمالي ظهر امروز در مراسم گراميداشت 9 دي گفت: در 22 خرداد 88 درحالي‌که هنوز انتخابات تمام نشده بود، سران فتنه خود را پيروز انتخابات اعلام و با صدور بيانيه‌اي به دنبال برگزاري جشن پيروزي انتخابات قبل از شمارش آرا بودند که اين‌يک زمينه‌سازي و برنامه‌اي از پيش تعيين‌شده براي طرح موضوع تقلب در انتخابات و مقدمه‌اي براي اقدامات بعدي بود.

وي با بيان اينکه فتنه‌گران هيچ دليل و مدرکي براي وقوع تقلب نداشتند، تصريح کرد: سران فتنه فقط با تفرقه‌افکني و ايجاد شک و ترديد در اذهان عمومي به دنبال تحقق اهداف خود بودند.

امام‌‌جمعه خارگ ادامه داد: نصيحت‌هاي مقام معظم رهبري به سران فتنه، راه به‌جايي نبرد و آنان کار خود را ادامه دادند و اصرار کردند که انتخابات بايد باطل و انتخابات ديگري برگزار شود؛ اما مقام معظم رهبري با درايت خود اجازه ندادند که سنت سيئه‌اي در اين نظام ايجاد شود.

کمالي افزود: دشمنان انقلاب همواره به‌دنبال واردکردن ضربه به انقلاب و ايران اسلامي هستند و در اين اتفاقات ويژه است که نعمت ولايت‌فقيه در کشور به‌خوبي لمس مي‌شود.

وي با بيان اينکه استکبار با تمام توان و ظرفيت‌هاي خود براي ضربه زدن به اين نظام و انقلاب در تلاش است، خاطرنشان کرد: با بصيرت مردم و درايت رهبري اين دسيسه‌ها راه به‌جايي نخواهد برد و تا فتنه وجود دارد، بايد اين بصيرت و بيداري حفظ شود. نتيجه مقاومت، پيروزي است، همان‌گونه که شاهد پيروزي ملت سوريه، افغانستان و عراق هستيم.

حامد قائدي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خارگ در حاشيه اين مراسم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا با بيان اينکه در طول تاريخ پرفرازونشيب انقلاب شکوهمند اسلامي ايران همواره برهه‌هاي حساس و سرنوشت‌سازي وجود داشته که نه‌تنها تبديل به حماسه‌اي ماندگار شده، بلکه لرزه بر اندام دشمنان انقلاب انداخته است، گفت: در اين لحظات حساس و سرنوشت‌ساز، عمق انگيزه‌هاي معنوي حضور مردم و عظمت روح الهي دميده شده در کالبد انقلاب مشخص‌ شده است.

وي با بيان اينکه يکي از اين مناسبت‌هاي بزرگ و به‌يادماندني که تجلي بصيرت و رجوع به اهداف الهي و بنيادين انقلاب است، بي‌شک حماسه 9 دي 1388 است، تصريح کرد: 9 دي به‌عنوان يک حماسه اثرگذار در عرصه فرهنگي و سياسي کشور ما شناخته‌ شده است.

رئيس دانشگاه آزاد خارگ با تأکيد بر اينکه عبور از گردنه‌هاي خطرناک انقلاب اسلامي و فضاي غبارآلود فتنه، جز با تبعيت محض از ولايت ميسر نخواهد بود، تشريح کرد: بحمدالله به‌موازات هر دسيسه و تقابل دشمنان آشکار و پنهان با اين انقلاب، مردم مؤمن و سلحشور ايران اسلامي با توجهات حضرت بقيةالله الاعظم و راهبري و اشاره ولي‌فقيه زمان تحت رهبري‌هاي امام خميني (ره) و رهبر فرزانه انقلاب و با بصيرت انقلابي تمام توطئه‌ها را ناکام ساخته‌اند.

قائدي، خلق حماسه 9 دي را در راستاي دفاع از ولايت، ارزش‌ها و مکتب امام حسين (ع) معرفي و اظهار کرد: مردم ايران در 40 سال گذشته همواره نشان داده‌اند که بزرگ‌ترين سرمايه و بهترين پشتيبان براي نظام اسلامي هستند که اگر اين حماسه‌هاي مردمي نبود، دشمنان اين مرزوبوم به اهداف شوم خود دست پيدا مي‌کردند.