تبديل خارگ به قطب علمي کشور در حوزه انرژي و دريانوردي

بخشدار ويژه خارگ خبر داد؛

تبديل خارگ به قطب علمي کشور در حوزه انرژي و دريانوردي

به گزارش نخ نيوز، محمود رضايي اظهار کرد: يکي از مهمترين مسائل مهم پيش روي جزيره خارگ ارائه خدمات آموزشي و پرورشي در اين نقطه مهم و استراتژيک در کشور است که بايد با آينده‌نگري ويژه نيازهاي اين حوزه شناسايي و راهکارهاي توسعه‌گرا ارائه شود.

وي افزود: وجود تنها مرکز علوم دريايي کشور با استاندارد بين المللي در اين جزيره نشان اهميت خارگ در حوزه هاي راهبردي کشور است و خارگ باتوجه به شرايط خاص خود مي تواند به قطب علمي در حوزه انرژي و دريانوردي تبديل شود.

بخشدار ويژه خارگ تصريح کرد: در راستاي توسعه زيرساخت‌هاي آموزشي جزيره به زودي و در دهه مبارک فجر بهره برداري از مدرسه‌اي که توسط پايانه‌هاي نفتي نوسازي? تعمير و تجهيز شده با اعتباري بالغ بر ?? ميليارد ريال انجام مي‌شود. رضايي خاطرنشان کرد: اين مدرسه همچنين توسط آن شرکت هوشمند سازي خواهد شد و با احتساب اين مدرسه ميزان کلاس‌هاي هوشمند سازي شده به بيش از ?? درصد خواهد رسيد.