حادثه تلخ نفت‌کش سانچي هرگز از اذهان مردم پاک نمي‌شود

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ گفت: حادثه تلخ نفت‌کش سانچي و درگذشت تعدادي از هموطنان عزيز هرگز از اذهان مردم پاک نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، حامد قائدي در پيام تسليتي به‌مناسبت نخستين سالگرد جان‌‌باختگان حادثه نفت‌کش سانچي آورده است: بي‌شک حادثه تلخ و دل‌خراش نفت‌کش سانچي و درگذشت تعدادي از هموطنان عزيزمان، هرگز از اذهان مردم اين سامان پاک نخواهد شد. بي‌گمان، داغ گران اين عزيزان تا هميشه تاريخ بر دل هر ايراني سنگين خواهد بود.

وي در ادامه اين پيام اضافه کرده است: در آستانه سالگرد اين حادثه دردناک، با اداي احترام به روح بلند درگذشتگان دريادل اين حادثه و سه دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، بار ديگر اين مصيبت بزرگ را به ملت شريف ايران و خانواده‌هاي داغدار تسليت عرض مي‌کنم و از خداوند منان براي دريانوردان دريا خفته نفت‌کش سانچي، مأوا در بهشت برين و براي بازماندگان شکيبايي خواهانم.