معارفه معاونت دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ

جلسه معارفه معاون اجرايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در روز يکشنبه مورخ 97/10/16 با حضور رئيس و اعضاي هيات رئيسه، اساتيد و کارکنان واحد برگزار گرديد.
در اين جلسه پس از تلاوت آياتي چند از کلام الله مجيد، دکتر قائدي رئيس واحد خارگ ضمن خوشامدگويي به اساتيد و کارکنان و تقدير و تشکر از تلاش ها و زحمات آنان، مطالبي را در خصوص عملکرد واحد و اهداف آتي واحد بيان نمود.

پس از آن در ادامه جلسه دکتر قائدي، محمدعلي جاويد را به عنوان معاون اجرايي واحد معرفي نمود و براي ايشان از خداوند متعال توفيق خدمت و سرافرازي مسئلت نمود.

کل بازديد:1972314