استرس، اصلي‌ترين معضل دانشجويان براي کسب نتيجه مطلوب در امتحانات

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ گفت: استرس، اصلي‌ترين معضل دانشجويان براي کسب نتايج مطلوب در امتحانات است.

حامد قائدي در حاشيه بازديد از سالن برگزاري امتحانات پايان‌ترم دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا اظهار کرد: امتحانات پايان‌ترم از اهميت بسيار بالايي برخوردار است؛ چراکه دانشجويان پس از چهار ماه تلاش مستمر و حضور فعال در کلاس‌هاي درس به‌منظور سنجش اطلاعات و آموخته‌ها و ارتقاء سطح دانش خود در امتحانات شرکت مي‌کنند.

وي با بيان اينکه تمام مسائل مربوط به نحوه برگزاري امتحانات کارشناسي شده و عوامل اجرايي امتحانات درصدد هرچه بهتر برگزار شدن آن هستند، گفت: سعي بر آن شده تمام شرايط براي برگزاري امتحانات مهيا شود تا دانشجويان بدون دغدغه با فراغت بال و آسودگي خاطر در جلسات امتحاني شرکت کنند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، استرس را اصلي‌ترين معضل دانشجويان براي کسب نتايج مطلوب در امتحانات دانست و عنوان کرد: تشويش توأم با تصور ذهني موفق‌نبودن در امتحانات، باعث نتيجه نگرفتن مناسب دانشجويان مي‌شود.

قائدي با تشکر از همکاران و عوامل اجرايي امتحانات، تصريح کرد: رفتار و منش مناسب استادان، مراقبان و مسئولان برگزاري امتحانات نشان از همدلي و تلاش قلبي براي رضايت دانشجويان است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ از دانشجويان خواست تا با توجه ويژه به زمان‌بندي و رعايت انضباط و مقررات با عوامل اجرايي همکاري لازم را داشته باشند تا هدف مطلوب که همان رقابت علمي در فضايي پرنشاط است تحقق يابد.

وي با تني چند از دانشجويان به گفتگو پرداخت و به آنان توصيه کرد تا نظم و انضباط را در تمام مراحل زندگي شخصي، تحصيلي و کاري سرلوحه امور خود قرار دهند.

به گزارش آنا، در اين بازديد، حوزه برگزاري آزمون، قرنطينه جمع‌آوري سؤالات، اتاق تکثير سؤالات امتحاني و پيش‌بيني رفع کاستي‌هاي احتمالي مورد ارزيابي قرار گرفت.