2 شهيد گمنام ميهمان دانشگاه آزاد اسلامي خارگ مي‌شوند

جانمايي تدفين دو شهيد گمنام در دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ با حضور مسئول کميته تفحص ستاد کل نيروهاي مسلح انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از خارگ، سردار محمد باقرزاده فرمانده کميته جستجوي مفقودين ستاد کل نيروهاي مسلح صبح امروز با حضور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ در بازديد از فضاي اين دانشگاه و جانمايي براي تدفين شهداي گمنام، مکان دفن و ساخت يادمان شهدا را مشخص کرد.

باقرزاده تدفين شهيدان گمنام در واحدهاي دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي را فرصتي ناب براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت معرفي و عنوان کرد: تدفين شهدا در دانشگاه، هديه ارزشمند خداوند به دانشگاهيان است.

وي حضور پيکر مطهر اين عزيزان در دانشگاه را مايه خير و برکت براي حوزه علم و دانش دانست و عنوان کرد: با انجام اين عمل والاي ارزشي، قطعاً بستر و زمينه‌هاي لازم براي توسعه هرچه بيشتر و نشر آثار دفاع مقدس و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي در ميان دانشجويان فراهم خواهد شد.

فرمانده کميته جستجوي مفقودين ستاد کل نيروهاي مسلح با تأکيد بر اينکه بايد ايثار و بزرگمردي شهيدان والامقام همواره براي تمام اقشار جامعه بازگو شود، تصريح کرد: تدفين شهيد در مکان‌هاي مختلف نبايد جنبه تشريفاتي و يا صرفاً چهره اقدام نمايشي به خود بگيرد؛ بلکه اين عمل بايد با هدف حفظ و توسعه روحيه ازخودگذشتگي و خودباوري بين جوانان و‌ نسل‌هاي انقلاب که روزهاي جنگ را تجربه نکرده‌اند، مدنظر قرار گيرد.

واحد خارگ در حوزه کشتيراني خدمات ارزنده‌اي ارائه کرده است

باقرزاده در بازديد از بخش‌هاي مختلف دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با تأکيد بر ضرورت وجود دانشگاه‌هاي مسأله‌محور و تخصصي در کشور، گفت: يکي از اصلي‌ترين مسئوليت‌هاي دانشگاه در کنار توسعه علمي‌، تربيت نيروي متخصص با توجه به نياز جامعه است که در اين راستا واحد خارگ با تعليم و تکميل نيروي تخصصي مورد نياز خطوط کشتيراني به‌ويژه نفتکش‌هاي دريايي، خدمات ارزنده‌اي در اين بخش ارائه کرده است.

امام‌جمعه خارگ نيز در اين بازديد، ايثار و شهادت را در شمار عالي‌ترين مفاهيم الهي و حاصل متعالي‌ترين ارزش‌هايي که متضمن تکامل و تعالي جامعه انساني است، دانست و تشريح کرد: پيام شهدا به‌دليل جايگاه رفيعي که بدان دست يافته‌اند، عالي‌ترين پيام‌ها و از جنس پيام انبياي الهي است.

حجت‌الاسلام موسي کمالي با بيان اينکه تدفين و حضور شهيدان در دانشگاه، تلنگري براي تمام افراد است که همواره به ياد داشته باشند براي حفظ و استقلال کشور چه بهايي پرداخت شده است، افزود: دستاورد اين تلاش بزرگ، نمايان‌شدن جلوه‌هايي از فرهنگ ايثار و شهادت است که مي‌تواند ضامن عزت، اقتدار، معنويت و اخلاق جامعه باشد.

ايجاد موزه شهداي جزيره خارگ و يادمان دانشجويان حادثه کشتي سانچي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ نيز با قدرداني از حضور فرمانده کميته جستجوي مفقودين ستاد کل نيروهاي مسلح در اين واحد دانشگاهي با بيان اينکه از منظر بنيانگذار کبير انقلاب «دانشگاه مبدأ همه تحولات است»، اظهار کرد: دانشگاه علاوه بر نقش تحول‌آفريني در جامعه بايد مرکز ايجاد الگوهاي صحيح رفتارهاي اجتماعي، حافظ سنت‌هاي علمي و فرهنگي جامعه، عامل وفاق اجتماعي، بهبود کيفيت زندگي مردم، تعالي‌دهنده سطح تبادل عقايد و تجربيات در درون جامعه و مرکزي براي پرورش خلاقيت نسل جوان و ميدان‌دادن به انديشه‌هاي نو و جسارت‌هاي علمي باشد.

حامد قائدي يادآور شد: بر اساس جانمايي صورت‌گرفته، پيکر مطهر اين شهيدان در کنار ميدان اصلي و به نوعي در مرکز دانشگاه به خاک سپرده خواهند شد و تلاش خواهيم کرد که در کنار يادمان اين شهداي عزيز، موزه شهداي جزيره خارگ و يادمان دانشجويان حادثه کشتي سانچي نيز بنا شود.

به گزارش آنا، در اين مراسم که سرهنگ مسعود فروتن فرمانده ناو تيپ ذوالفقار نيروي دريايي سپاه، هيأت رئيسه و جمعي از استادان و کارکنان واحد خارگ هم حضور داشتند، تاريخ تشييع درخور اين شهيدان والامقام، اوايل اسفند سال جاري پيشنهاد شد.