مراسم تشييع پيکر سه شهيد گمنام با حضور مردم، مديران و دانشگاهيان در جزيره خارگ برگزار شد.

مراسم تشييع پيکر سه شهيد گمنام صبح امروز با حضور مردم، مديران و دانشگاهيان در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ برگزار شد.

امام جمعه خارگ در حاشيه اين مراسم با بيان اينکه امروز هر آنچه ما توانسته‌ايم به دست بياوريم، از جانبازي، ايثار و فداکاري‌هاي خالصانه شهداي هشت سال دفاع مقدس و شهداي انقلاب اسلامي است، گفت: قطعاً يکي از نشانه‌هاي پيروي از رهبري، شهداي ما هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمين موسي کمالي با تأکيد بر اينکه تا زماني که اين فرهنگ وجود داشته باشد، پيروزي‌هاي ديگر براي کشور در راه است، عنوان کرد: انقلاب ايران انقلابي است که دنيا را متحول کرده است.

کمالي با بيان اينکه امروز بايد در تمام عرصه‌ها مديون شهدا باشيم که با اهداي خون خود، فضاي آسايش و امنيت را براي ما فراهم کردند، خاطرنشان کرد: اکنون با کساني تجديد ميثاق مي‌کنيم که يک عمر تلاش کردند و همواره در وصيت‌نامه‌هاي خود شرح دادند که براي چه قيام کردند. شهداي گرانقدر براي رسيدن به لقاي الهي و پيروي از پيامبر اعظم (ص) و امام راحل جان خود را فدا کردند.

مديرکل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان بوشهر نيز گفت: اين سه شهيد گمنام 19، 21 و 27 ساله هستند که در عمليات محرم منطقه شرهاني، عمليات کربلاي 6 منطقه سومار و عمليات ايزايي والفجر 8 جزيره بوارين تفحص شده‌اند.

سردار غلامعلي کفاش با بيان اينکه صبح امروز استقبال دريايي از فرودگاه به سمت سکوي نفتي نوروز انجام شد و مراسم شب وداع با شهدا امشب بعد از نماز مغرب و عشا در حسينيه سپاه خارگ برگزار مي‌شود، تشريح کرد: پيکر پاک دو شهيد گمنام امروز در محل دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با شور اشتياق اهالي شريف جزيره خارگ تشييع و خاکسپاري شد و يک شهيد ديگر فردا 16 اسفند در پدافند هوايي تشييع و تدفين مي‌شود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ هم با بيان اينکه دانشگاه علاوه بر نقش تحول‌آفريني در جامعه بايد مرکز ايجاد الگوهاي صحيح رفتارهاي اجتماعي، حافظ سنت‌هاي علمي و فرهنگي جامعه باشد، اظهار کرد: دانشگاه عامل وفاق اجتماعي، بهبود کيفيت زندگي مردم، تعالي‌دهنده سطح تبادل عقايد و تجربيات در درون جامعه و مرکزي براي پرورش خلاقيت نسل جوان و ميدان‌دادن به انديشه‌هاي نو و جسارت‌هاي علمي است.

حامد قائدي تصريح کرد: پيکر مطهر اين شهيدان در کنار ميدان اصلي و به نوعي در مرکز دانشگاه به خاک سپرده شد و تلاش خواهيم کرد که در کنار يادمان اين شهداي عزيز، موزه شهداي جزيره خارگ و يادمان دانشجويان حادثه کشتي سانچي نيز بنا شود.