بازخواني انديشه شهدا منجر به بهبود وضعيت کشور مي‌شود

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ گفت: براي بهبود اوضاع کشور و زندگي فردي بايد انديشه شهدا را بازخواني کنيم.

حامد قائدي صبح امروز در جوار مزار شهداي گمنام دانشگاه آزاد اسلامي خارگ با بيان اينکه شهدا هرگز فراموش نخواهند شد، اظهار کرد: نام شهيد در قرآن به بزرگي ياد شده و اين عزيزان تا ابد جاويد و زنده خواهند بود؛ چراکه شهيد معرف دين، پيامبر و اولياي الهي است.

وي با تأکيد بر اينکه با نقش‌آفريني ايثارگران و شهدا، پرچم اسلام به اهتزاز درآمده است، تصريح کرد: ادامه‌دادن راه شهدا يعني اينکه جان‌فشاني‌ها و انديشه‌هاي شهدا را بازخواني کرده و آرمان‌هاي چاره‌ساز و راهگشاي آنان را براي بهبود اوضاع کشور و زندگي فردي به کار بگيريم.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با بيان اينکه در ذهن تک‌تک شهداي والامقام، انديشه‌هاي بسيار رفيعي براي تعالي کشور وجود داشت که با شهادتشان نتوانستند خود اين انديشه‌ها را عملي سازند، عنوان کرد: قطعاً يادآوري و به‌کارگيري آن انديشه‌ها براي نسل امروز و فرداي ايران اسلامي، مي‌تواند راهگشا و راهبر باشد.

قائدي با بيان اينکه يکي از مهم‌ترين ابزارهاي مقابله با جنگ نرم دشمن ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و شناساندن شهدا به عنوان الگو به نسل جوان است، تصريح کرد: شناساندن دقيق شخصيت، زندگي و جان‌نثاري‌هاي شهدا از وظايف مهم و اساسي امروز در جامعه ايران اسلامي است.

وي با بيان اينکه هر کجا شهيد تکريم شود نوعي عبادت است و براي تمام حاضران برکت به ارمغان خواهد آورد، مطرح کرد: شهادت، عزت ابدي است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با بيان برگزاري اردوي راهيان نور دريايي در جزيره خارگ، يادآور شد: اردوي راهيان نور دريايي از 20 اسفند آغاز شده که با هماهنگي‌هاي انجام شده ظرفيت‌هاي اين واحد دانشگاهي نظير خوابگاه، سلف سرويس، مسجد و سالن ورزشي در اختيار اين عزيزان قرار گرفته است.

قائدي با بيان اينکه تاکنون سه گروه از راهيان نور دريايي از امکانات واحد خارگ استفاده کرده‌اند، تصريح کرد: بنا بر پيش‌بيني مسئولان، امسال شاهد حضور 6 هزار نفر در اردوي راهيان نور دريايي خارگ خواهيم بود که دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ افتخار ميزباني از اين گروه را خواهد داشت.

فرمانده ناوتيپ ذوالفقار نيز در اين مراسم با گراميداشت ياد شهدا گفت: اردوي راهيان نور دريايي تا 12 فروردين 98 ادامه خواهد داشت

سرهنگ مسعود فروتن با تأکيد بر اينکه تلاش شده تا اردوهاي راهيان نور دريايي با بالاترين کيفيت برگزار شود، تشريح کرد: بازديد از تأسيسات بمباران شده و نفتي خارگ، بيمارستان زيرزميني صحرايي و يادمان شهداي گمنام خارگ در کنار برنامه‌هايي مانند گشت دريايي، بازديد از نيروگاه اتمي بوشهر، بازديد از موزه شهيد رئيسعلي دلواري از اهم اين برنامه‌هاست.

فروتن افزود: نمايشگاهي نيز  به‌منظور آشنايي مردم با رشادت‌هاي رزمندگان در دوران دفاع مقدس برپا شده است.

سرهنگ سيروس حياتي فرمانده ناحيه مقاومت بسيج ثارالله خارگ و عبدالحميد صفايي شهردار خارگ نيز در اين مراسم حضور داشتند که سخناني درباره اهميت نقش شهدا در حفاظت از کيان کشور و نقشه‌هاي دشمنان براي از بين بردن فرهنگ ايثار و شهادت ايراد کردند.

بازدید امروز:2073