دانشگاه آزاد اسلامي در ساخت 1200 مسکن براي سيل‌زدگان همکاري مي‌کند

در ادامه فعاليت قرارگاه جهادي دانشگاه آزاد اسلامي

دانشگاه آزاد اسلامي در ساخت 1200 مسکن براي سيل‌زدگان همکاري مي‌کند

واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در پويش ساخت 1200 منزل مسکوني در مناطق سيل‎‌زده کشور همکاري خواهند کرد.

به نقل از گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، در دومين روز از اجلاس روساي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در ادامه اقدامات جهادي دانشگاه در مناطق سيل زده کشور، مقرر شد: واحدهاي اين دانشگاه در پويش ساخت 1200 منزل مسکوني در مناطق سيل‎‌زده استان‌هاي خوزستان، لرستان و گلستان همکاري داشته باشند.

در پويش ملي ساخت مسکن براي هموطنان سيل زده مقرر شده وزارتين علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامي در همکاري با کميته امداد امام خميني (ره) هزينه ساخت 5هزار منزل مسکوني در مناطق سيل‌زده را متقبل شوند. سهم دانشگاه آزاد اسلامي در اين پويش، همکاري در ساخت 1200 منزل است که اين مبلغ از کمک‌هاي مردمي به واحدهاي دانشگاه جمع‌آوري خواهد شد و باقيمانده هزينه ساخت مسکن ها را کميته امداد امام خميني (ره) پرداخت خواهد کرد.

بر اين اساس دانشگاه آزاد اسلامي از ساخت 1200 منزل مسکوني در مناطق سيل‎‌زده خوزستان، لرستان و گلستان حمايت خواهد کرد و واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در 31 استان کشور با يک اقدام جهادي تعدادي از اين مسکن ها را به نام خود در مناطق روستايي و شهري خواهند ساخت که اتفاقي بزرگ است.

گفتني است در ساعات اوليه وقوع سيل در کشور و با تاکيد دکتر ولايتي رئيس هيأت موسس و هيأت امنا، دانشگاه آزاد اسلامي بسيار سريع‌ وارد عرصه امدادرساني شد.

دکتر طهرانچي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي نيز به منظور کمک به هموطنان آسيب‌ديده از سيل در استان‌هاي کشور و بسيج امکانات دانشگاه براي کاهش و رفع مشکلات به وجود آمده، دستور تشکيل قرارگاه جهادي دانشگاه آزاد اسلامي را صادر کرد. اين قرارگاه به اقدامات جهادي در اين مناطق پرداخت و تمام واحدهاي دانشگاهي با بسيج نيروها و امکانات خود به مردم سيل زده خدمات ارائه کردند.

در حال حاضر قرارگاه جهادي دانشگاه وارد مرحله علمي شده و مقرر شده راجع به پيامدهاي وقوع سيل تحقيقاتي انجام دهد.