برگزاري شانزدهمين جلسه هيات امنا دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر

دانشگاه تخصصي نفت و گاز عسلويه در بوشهر ايجاد مي‌شود/ سرمايه‌گذاري در منطقه علم‌ و‌ فناوري

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر از سرمايه‌گذاري دانشگاه آزاد اسلامي در منطقه علم و فناوري اين استان خبر داد و گفت: مقرر شده مبلغ 5 ميليارد تومان براي توسعه منطقه علم و فناوري سرمايه‌گذاري شود.

اسماعيل عبداللهي در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌هاي خبرگزاري آنا در تشريح مصوبات شانزدهمين جلسه هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر اظهار کرد: بيشتر مباحث صورت گرفته در اين جلسه حول محور بودجه بود و مصوبات خوبي نيز داشتيم.

وي خاطرنشان کرد: نخستين دستور اين جلسه راه‌اندازي سه مرکز تحقيقات متشکل از علوم رفتاري، فضاي مجازي و معماري و شهرسازي بود و با توجه به ظرفيت استان بوشهر مورد استقبال اعضا قرار گرفت و تصويب شد.

دبير هيئت امنا و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر تصريح کرد: دستور بعدي شانزدهمين جلسه هيئت‌ امنا، ايجاد دانشگاه تخصصي نفت و گاز عسلويه و مدرسه عالي نفت و گاز بود و با ظرفيتي که استان بوشهر دارد، اين امر امکان‌پذير بوده و مورد تأييد دکتر طهرانچي نيز قرار دارد.

عبداللهي، سومين مصوبه جلسه اخير هيئت‌ امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر را توسعه مدارس و هنرستان‌هاي فني‌وحرفه‌اي عنوان و اضافه کرد: با توجه به سياست توسعه مدارس فني‌وحرفه‌اي براي سه شهرستان دشتستان، خورموج و خارگ، توسعه آموزشکده‌هاي فني‌وحرفه‌اي را در دستور کار قرار داديم که سال تحصيلي 98-99 آن را اجرايي مي‌کنيم.

وي از سرمايه‌گذاري دانشگاه آزاد اسلامي در منطقه علم و فناوري استان بوشهر خبر داد و تأکيد کرد: مقرر شده که مبلغ 5 ميليارد تومان براي توسعه منطقه علم و فناوري سرمايه‌گذاري شود و 10 درصد از اين مبلغ را دانشگاه آزاد اسلامي بوشهر متقبل خواهد شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر از موافقت با تبديل وضعيت سه واحد دانشگاهي دشتستان، خارگ و دلوار خبر داد.

عبداللهي در بخش ديگري از سخنان خود تغيير سال مالي دانشگاه آزاد اسلامي را تجربه بسيار خوبي قلمداد کرد و توضيح داد: مهم‌تر از تغيير سال مالي برنامه‌اي کردن بودجه است و با اين اتفاق مبارک درآمد و بودجه براساس برنامه پيش‌بيني مي‌شود و دانشگاه‌ها برنامه‌محور خواهند شد.