نحوه ثبت نام وام دانشجويي اربعين دانشگاه آزاد

وام ويژه دانشگاه آزاد براي پياده‌روي اربعين

طبق دستورالعمل اجرايي عزيمت زائران دانشگاه آزاد در پياده‌روي اربعين، صندوق رفاه مبلغ يک ميليون تومان به دانشجويان متقاضي که به منظور شرکت در پياده‌روي در سامانه ساجد ثبت‌نام کرده‌اند، به صورت قرض‌الحسنه و در اقساط 20 ماهه پرداخت خواهد کرد.

نحوه ثبت نام وام دانشجويي اربعين دانشگاه آزاد
مراحل ثبت نام

1. ابتدا مي بايست در سامانه سماح ثبت نام کنيد.
  2. سپس به سامانه ساجد به نشاني sajed.IAU.ir قسمت (ثبت نام دانشجويان) مراجعه کنيد.
  3. پس وارد نمودن کد ملي و شماره دانشجويي در صورت صحت اطلاعات به سامانه احراز هويت دانشگاه هدايت مي شويد. در سامانه احراز هويت سامانه ساجد را «ورود از خارج از سازمان» انتخاب کنيد.
  4. پس از ورود به صفحه شخصي تان در سامانه ساجد گزينه « راهپيمايي اربعين حسيني» را انتخاب کنيد.
  5. در اين قسمت مي بايست کد ثبت نامي در سامانه سماح را وارد و تصوير کارت ثبت نامي در سامانه سماح را بارگزاري نماييد.
  6. حالا مي توانيد درخواست وام را ثبت کنيد و پس از 24 تا 48 ساعت به يکي از شعب بانک قرض الحسنه مهر ايران مراجعه و پس از افتتاح حساب و عدم وجود معوقات بانکي وام را دريافت کنيد.

دانشجويان چگونه گذرنامه اربعين دريافت کنند؟

ستاد اربعين دانشجويي:

1. دانشجوياني که قصد شرکت در پياده روي اربعين را دارند و مي‌خواهند گذرنامه بگيرند، بايد ابتدا در سامانه evazifeh.police.ir ثبت نام کنند
  2. پس از آن ناجا با استعلام از دانشگاه محل تحصيل دانشجو کد سخا را براي دانشجو ارسال مي‌کند.
  3. دانشجويان پس از دريافت کد سخا مي‌توانند به دفاتر پليس +10 مراجعه کرده و درخواست صدور گذرنامه را ثبت کنند
  4. دانشجويان بعد از دريافت گذرنامه مي‌توانند به سايت سماح مراجعه کرده و پس از ثبت نام مجوز خروج از کشور را دريافت کنند.
  5. مدت زمان صدور گذرنامه درصورت تاييد استعلام از سوي دانشگاه 2 تا 4 روز خواهد بود.