بناي يادبود دانشجويان جان‌باخته حادثه سانچي ساخته مي‌شود

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ از ساخت و رونمايي بناي يادبود دانشجويان جان‌باخته حادثه سانچي در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

حامد قائدي در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌هاي خبرگزاري آنا با اعلام اينکه کنگره سرداران شهيد دريايي استان بوشهر در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ برگزار خواهد شد، اظهار کرد: «ساخت و افتتاح بناي يادبود شهداي گمنام و دانشجويان جان‌باخته حادثه کشتي سانچي را در دستور کار خود داريم و  اميدواريم تا قبل از برگزاري اين کنگره  اين بنا آماده و رونمايي شود.»

وي درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در حوزه مالي عنوان کرد: «‌با توجه به خروج اين واحد دانشگاهي از زياندهي در سال گذشته؛ امسال سال حساسي براي تثبيت وضعيت مالي بوده و به‌روز شدن همه معوقات استادان و تسويه‌حساب کامل وام بانکي دانشگاه که چند سالي است  براي اين واحد دانشگاهي ايجاد معضل کرده در دستور کار قرار دارد.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ افزود:‌ «در سال تحصيلي جديد با توجه به تغيير قوانين کارورزي رشته دريانوردي همه تلاش خود را مي‌کنيم که مشکلي در اعزام دانشجويان اين رشته به دريا براي گذراندن دوره کارورزي نداشته باشيم.»

گسترش تعامل دانشگاه با صنايع جزيره خارگ

قائدي با بيان اينکه ارتقاي کيفي آموزشي و پژوهشي به‌صورت کلي در سال جديد هدف و برنامه اصلي دانشگاه آزد اسلامي واحد خارگ است به آنا گفت: «ارتقاي سطح پايان‌نامه‌هاي دانشجويي، گسترش تعامل با صنايع موجود در جزيره خارگ و فعال کردن استادان در انجام طرح‌هاي تحقيقاتي مورد نياز صنايع اقداماتي است که در حوزه پژوهش انجام خواهد گرفت.»

وي مطرح کرد: «دانشگاه آزد اسلامي واحد خارگ به دليل نداشتن رشته کشاورزي و خصوصيات جغرافيايي جزيره خارگ فعاليت آنچناني در حوزه کشاورزي ندارد.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ بيان کرد: «وضعيت جذب دانشجو در اين واحد دانشگاهي تقريباً مانند سال گذشته و بدون افت بوده که اگر مشکل کارورزي به‌طور ريشه‌اي حل شود،‌ اميدواريم در ترم بهمن شاهد افزايش جذب دانشجو در اين واحد دانشگاهي باشيم.»

قائدي اضافه کرد:‌ «جداي از ارتقاي سطح آموزشي دانشجويان دانشگاه آزد اسلامي واحد خارگ به‌صورت جدي ارتقاي کيفي فرهنگي و نيز مسئوليت‌پذيري اجتماعي از برنامه‌هاي ويژه اين واحد دانشگاهي است.»