رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خارگ طي پيامي انتصاب رئيس روابط عمومي پايانه هاي نفتي ايران را تبريک گفت

خارگ نيوز :ريس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با ارسال متني انتصاب "مهدي باقري " رئيس جديد روابط عمومي شرکت پايانه هاي نفتي ايران را تبريک گفت.

به گزارش خارگ نيوز ، دکترحامد قائدي ريس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با ارسال متني انتصاب "مهدي باقري " رئيس جديد روابط عمومي شرکت پايانه هاي نفتي ايران را تبريک گفت . متن کامل پيام به شرح ذيل مي باشد:

ادخلوها بسلام امنين

برادر گرامي جناب آقاي مهدي باقري

با اهداي نيکوترين تحيات ، احتراما لازم مي دانم حسن انتخاب و انتصاب حضرتعالي از سوي مقام عالي شرکت پايانه هاي نفتي ايران را در سمت رياست  روابط عمومي شرکت پايانه هاي نفتي ايران صميمانه تبريک و تهنيت عرض نمايم ، مطمئنا مديريت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جنابعالي ، موجبات ارتقاء ارتباط و تعامل با مردم و رسانه ها را فراهم خواهد نمود.

از درگاه حضرت سبحان ، تداوم تعالي و توفيق ، سعادت و سيادت جناب عالي را مسالت دارم.