23 آبان؛ آغاز تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي

تکميل ظرفيت مقطع کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز يکشنبه 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي به نقل از مرکز سنجش و پذيرش، پيرو مصوبه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو، تکميل ظرفيت مقطع کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز يکشنبه 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسي ارشد که براساس کارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند (اعم از پذيرفته شدگان يا مردودين اعلام نتيجه قبلي اين مقطع و يا افرادي که در مرحله قبل انتخاب رشته ننموده اند) به منظور شرکت در اين مرحله از تکميل ظرفيت و انتخاب رشته/محل در دانشگاه آزاد اسلامي مي توانند طي روزهاي فوق با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونيکي مرکز سنجش و پذيرش به آدرس http://azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

همچنين جدول رشته/محل هاي اين مرحله از پذيرش دانشجو طي اطلاعيه اي در روز چهارشنبه 22 آبان ماه منتشر خواهد شد.

کل بازديد:192653