اطاعت از ولايت رمز موفقيت، سعادت و سربلندي ايران است

امام جمعه خارگ اطاعت از ولايت را رمز موفقيت ايران و سعادت و سربلندي کشور دانست و گفت: «خداوند دائما در حال آزمودن ولايت‌مداري ماست.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بوشهر، حجت‌الاسلام موسي کمالي در جمع دانشجويان اردوي آموزشي - تشکيلاتي حيات طيبه دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر با تشريح سابقه جزيره خارگ به اهميت اين جزيره براي رژيم طاغوت پرداخت و اظهار کرد: «جزيره خارگ از تفرجگاه‌هاي شاه و خانواده او بود و مکرراً در جزيره حضور داشتند. شاه خواهرزاده خود را در يکي از سمت‌هاي اجرايي جزيره به کار گمارده بود.»

وي با بيان اينکه ساواک از تک‌تک افراد اين جزيره مراقبت مي‌کرد که کسي کاري براي انقلاب در جزيره انجام ندهد، افزود: «دستگيري انقلابيون خارگ و شکنجه‌دادن آنان از برنامه‌هاي اصلي ساواک بود.»

امام جمعه خارگ با اشاره به اينکه نفت ايران در زمان شاه توسط آمريکا و اسرائيل به تاراج برده مي‌شد، بيان کرد: «کارکنان انقلابي و خدوم صنعت نفت شيرهاي نفت را روي کشتي‌هاي نفتي آمريکايي و صهيونيستي بستند که سرآغاز انقلاب ايران اسلامي بود و با همه سختي‌ها اهالي خارگ و کارکنان صنعت نفت کمک کردند تا شير نفت بسته شود. مردم اين جزيره مقاوم و ايثارگر، در حالي پيش از انقلاب شير نفت را بستند که در زمان جنگ تحميلي شيرهاي نفت بسته نشد و لحظه‌اي صادرات نفت خام در جزيره قطع نشد.»

کمالي با بيان اينکه خارگ در جنگ تحميلي نيز بسيار نقش بسزايي داشت، توضيح داد: «در هشت سال جنگ تحميلي رژيم بعث عراق با ايران اسلامي، اين رژيم در دو جبهه مرز خاکي و حمله به تأسيسات صنعتي به‌ويژه تأسيسات نفتي به ايران هجوم نظامي کرد.»

خارگ، هدف درجه اول دشمن در طول جنگ تحميلي

وي با بيان اينکه در طول جنگ تحميلي خارگ هدف درجه اول دشمن بود و به تعداد روزهاي جنگ تحميلي، حمله هوايي به جزيره خارگ صورت گرفته است، عنوان کرد: «يکي از مهم‌ترين پايانه‌هاي صادرات نفت در جهان در اين جزيره بنا شده‌ است. خارگ يکي از مهم‌ترين و حساس‌ترين نقاط پدافندي از جهت صادرات نفت بود که در طول جنگ تحميلي، 90 درصد از صادرات نفت کشور از جزيره خارگ به‌عنوان پايگاه استراتژيک صدور نفت ايران صورت مي‌گرفت؛ اما صادرات نفت حتي براي يک روز قطع نشد.»

امام جمعه خارگ با بيان اينکه خانواده شهدا دين بزرگي بر گردن ما دارند که اميدواريم با همدلي و همزباني در راه آنان قدم برداريم، تصريح کرد: «خارگ هم شهيد آب دارد، هم خاک و هم شهيد آتش.»

کمالي با بيان اينکه اطاعت از ولايت، رمز موفقيت ايران و سعادت و سربلندي کشور است، تأکيد کرد: «خداوند دائما در حال آزمودن ولايت‌مداري ما است. علت رسيدن سپهبد سليماني به چنين جايگاهي اين بود که در ولايت ذوب شد و ولايت‌مداري خود را با اهداي جان خود اثبات کرد و براي دفاع از اسلام و وطن در مسيري حرکت کرد که به درجه رفيع شهادت رسيد و سردار دل‌ها شد.»

وي با اشاره به اينکه منزلت و تعالي انسان رابطه مستقيم با ولايت‌مداري دارد، ادامه داد: «اگر از مسير ولايت دور شويم بي‌شک گمراه خواهيم شد. بي‌شک خداوند متعال نعمت‌هاي بيکرانش را نصيب افراد ولايت‌مدار خواهد کرد.»