پيام رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر

يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ                                يَا مُدَبِّرَ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ

يَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ                     حَوِّلْ حَالَنَا إِلَي أَحْسَنِ الْحَالِ

همکاران  ارجمند؛ استادان، کارکنان بزرگوار ودانشجويان عزيز

سلام عليکم

در آستانه سال جديد شمسي و ظهور بهار و عيد نوروز، خداوند منان را شاکريم که فرصت بازگشت به آرامش و ادراک رستاخيز و نوزايي طبيعت را به ما ارزاني کرد. به رسم معروف و به بهانه نوروز باستاني و شکوفايي جوانه هاي اميد و خرمي باعث افتخار است که ضمن تقدير از زحمات طاقت فرساوهمراهي يکايک شما عزيزان در سال 98 ، فرارسيدن سال جديد را با آرزوي روزهاي بهتر و سرشار از خوبي، موفقيت و تعالي در همه عرصه ها صميمانه تبريک و تهنيت عرض نمايم. بدون ترديد، پشتوانه تلاش ها و همت بلند شما، خانواده هايي پر مهر، با انگيزه و صبور بوده  است. از همين رو، شايسته قدر شناسي و ابلاغ تبريک ويژه مي باشند. از خداوند حکيم، تندرستي و سعادتمندي آنان را در پرتو و پناه حق تعالي خاضعانه مسألت مي نمايم.

نوروز در تاريخ پر آوازه ايران زمين، نمادي نغز، نمونه اي مدلّل و تمثيلي زيبا از حکمت هاي الهي و قدرت سيال و بي کران پروردگار در تدبير امور (والي الله ترجع الامور ) و حرکت هدفمند قافله انسان ها و انسانيت بر مدار جريان هستي است. اصولاً نوروز به عنوان آئيني سنتي، زمينه اتحاد و وفاق جمعي را در طول تاريخ براي ايرانيان موّحد و مسلمان فراهم کرده است، همان طور که بهار طبيعت مبيّن و مژده دهنده اين اتحاد و يکرنگي همگاني است.

در فرهنگ ايران، نوروز صرفاً تذکار و جلوه اي زيبا از مظاهر مادي خلقت نيست، بلکه سراسر معنوّيت و دعوت به خالق و خضوع در برابر عجائب و غرائب آن است. شاهد مثال، مزيّن شدن سفره هاي هفت سين به قرآن کريم، مُهر و جا نماز و مدح پيامبر (ص) و اهل بيت عليهم السلام در "نوروز خواني ها" و ترنّم ماندگار دعاي تحويل سال است. انقلاب شکوهمند اسلامي ايران، نوروز را به عنوان روز " ياد و شکرگزاري" به درگاه پر برکت الهي معنا و غنا بخشيد و رجوع به ارزش ها و آموزه هاي ديني را مورد تأکيد قرار داد و اين گونه است که رهبر معظم و فرزانه انقلاب در تفسير نوروز مي فرمايد : «نوروز براي ملت ما عبارت است از اوّلاٌ : توجه مردم به خدا . اول سال که مي شود مردم دعا مي خوانند «يا محول الحول و الاحوال »، آغاز سال را با ياد خدا شروع مي کنند و توجه خود را به خدا زياد مي کنند که اين ارزش است. ثانياٌ : نوروز را بهانه اي براي ديد و بازديد و رفع کدورت ها وکينه ها و محبت به يکديگر قرار      مي دهند. اين همان برادري و عطوفت اسلامي و همان صله رحم است».

سال 98 براي مردم ايران به رغم تمام نشيب وفرازها وخاطرات تلخ وشيرين، يک تجربه جدّي و مجدّدي نيز با خود داشته است. مردم و دولتمردان در امتداد تاريخ خود، باز همت و منزلت عالي خود را به نمايش گذاشتند و در برابر مهمان ناخوانده و رمز آلود « کرونا » صحنه جهاد و مجاهدت را رونق بخشيدند. اين ايام ابتلا، ميدان تجلي بصيرت و بالندگي آحاد مردم خصوصاً قشر فرهيخته و ايثارگر مجموعه بهداشت و درمان کشور و همه خدمتگزاراني است که باز هم مملکت و مردم خود را تنها نگذاشتند، عزيزاني که جان خود را در طبق اخلاص گذاشته، با تمام وجود و به رغم همه کمبودها مردانه و محکم ايستاده اند. بايد بر اين همت هاي بلند آفرين گفت و بر دستان پرتوان آنان بوسه زد و خداوند را بر اين نعمت هاي «خردورزي و مهر جويي» که براي ملت باورمند و انقلابي هديه کرده است، سجده نمود. بر خود فرض مي دانم که به نمايندگي از مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر، به همه دست اندرکاران امور پزشکي، درماني، اجرايي، نيروهاي انقلابي، امنيتي و انتظامي، بازاريان و اصناف و يکايک مردم خدا قوّت عرض کنم و ضمن تبريک سال جديد و آرزوي سلامتي، دوام توفيقات آنان را از خداوند سبحان مسئلت نمايم. ان شا ا...  اين ملت عزيز و با عزم استوار به مدد الطاف مستمر پروردگار و توسّل بر معصومين ( عليهم السلام) و در پرتو رهبري پرتوان و هوشيار جامعه اسلامي، روزگار پرخير و برکتي را پيش رو داشته و عافيّت توأم با عاقبت به خيري را درک نمايند. آمين

الله ولي التوفيق

اسماعيل عبدالهي