دانشگاه آزاد اسلامي از طريق آسايهل مي تواند با ساير دانشگاه هاي برتر جهان تعامل و همکاري داشته باشد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، حسين سهولي زاده با توجه به موفقيت اخير دانشگاه آزاد اسلامي ضمن تبريک به دکتر ميرزاده گفت: قدمت اين انجمن به 60 سال مي رسد و در ابتدا کشور هاي جنوب شرقي آسيا عضو اين انجمن بودند اما به مرور زمان کشور هاي بسياري از قاره هاي اروپا، آسيا، اقيانوسيه و آمريکا به اين انجمن پيوستند.

وي ادامه داد: انتخاب دکتر ميرزاده به عنوان رياست هيئت امناي اين انجمن بسيار قابل تقدير است وساير کشور ها مي توانند با فعاليت هاي دانشگاه آزاد اسلامي بيشتر آشنا شوند به طوري که دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان بزرگترين دانشگاه حضوري جهان فعاليت هاي زيادي در زمينه بين المللي انجام داده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ با اشاره به دوره سه ساله مديريت دکتر ميرزاده گفت:در دوره مديريت دکتر ميرزاده فعاليت هاي علمي-پژوهشي در سطح بين المللي تقويت شده است و واحد هاي بين المللي دانشگاه آزاد اسلامي نيز گسترش يافته اند. عضويت در انجمن آسايهل باعث مي شود ساير مردم دنيا با فعاليت هاي دانشگاه آزاد اسلامي بيشتر آشنا شوند.

وي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي باعث شگفتي تمامي کشور هاي دنيا شده است به طوري که آن ها تصور مي کنند دانشگاه با 1 ميليون و 700 هزار دانشجو چگونه مديريت مي شود و مي تواند تمامي امکانات لازم را براي آن ها فراهم کند. دانشگاه آزاد اسلامي از طريق انجمن آسايهل مي تواند با ساير دانشگاه هاي برتر جهان تعامل و همکاري داشته باشد.

دکتر سهولي زاده ادامه داد: من معتقدم دانشگاه آزاد اسلامي در اين زمينه مي تواند آينده روشني داشته باشد و از همکاري دانشگاه هاي بزرگ و نامدار جهان بهرمند شود،حتي مي تواند از طريق اين انجمن فرهنگ ايراني به ساير کشور ها منتقل شود.

وي در ادامه افزود: دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارک پس فارغ التحصيلي در کشور هاي مختلف مشغول به کار مي شوند در اين زمينه انجمن آسايهل فرصت مناسبي در زمينه تبادل اطلاعات و دانشجويان است به طوري که مي دانشجويان ما مي توانند از آموزه هاي علمي دانشگاه هاي ديگر استفاده کنند و خود را با نکات علمي و تحقيقاتي و پژوهشي ساير کشور ها تطبيق دهند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ تاکيد کرد: تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي واحدخارگ توسط آيت الله هاشمي رفسنجاني در سال 67 و مصادف با جنگ تحميلي صورت گرفت ، جزيره خارگ در طول دوران جنگ از جمله نقاطي بوده است که بيشترين آمار تهاجم نيروهاي عراقي را داشته است به طوري که مي توان گفت به تعداد روز هاي جنگ به جزيره خارگ حمله شده است.

وي ادامه داد: تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ باعث افزايش جمعيت و ابقاي آنها در جزيره شد زيرا برخي از افراد به دليل حملات متعدد تصميم به ترک جزيره را داشتند. دانشگاه آزاد اسلامي از آن زمان تا کنون با اقدامات خود و برگزاري همايش ها در زمينه آسيب هاي اجتماعي و مسائل فرهنگي توانسته است تاثير زيادي در افزايش سطح سواد و فرهنگ جامعه داشته باشد.