رئيس دانشگاه آزاد خارگ: دانشگاه آزاد خارگ پتانسيل تبديل شدن به قطب دريايي جهان را دارد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، حسين سهولي‌زاده بعد از ظهر چهارشنبه در همايش تجليل از دريانوردان نمونه فارغ‌التحصيل در جزيره خارگ اظهار داشت: موافقت آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در شرايط سخت خارگ براي راه‌اندازي دانشگاه آزاد يک تصميم تاريخي و هوشمندانه بود.

وي تصريح کرد: اهالي شريف خارگ، دانشگاه آزاد را مثل فرزند خود مي‌دانند؛ ايران اسلامي امروز در صنعت دريانوردي با وجود دانشگاه آزاد اسلامي بي‌نياز است.

رئيس دانشگاه خارگ گفت: اگر دانشگاه علوم دريايي خارگ نبود صنعت دريايي کشور با مشکل نيروي انساني مواجه مي‌شد؛ اکنون دانشگاه آزاد خارگ آمادگي تامين نيروي انساني دريانوردان جهان را دارد.

وي تصريح کرد: دانشگاه آزاد خارگ پتانسيل تبديل شدن به قطب دريايي جهان را دارد.

در آئين با حضور رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام از دريانوردان نمونه فارغ التحصيل در جزيره خارگ تجليل شد.