رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام از نمايشگاه عکس دفاع مقدس بازديد کرد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، آيت‌الله اکبر هاشمي رفسنجاني بعد از ظهر چهارشنبه در ادامه برنامه‌هاي خود در جزيره خارگ بازديد از نمايشگاه عکس دوران دفاع مقدس بازديد کرد.

وي همچنين از غرفه شرکت‌هاي دانش‌بنيان دريايي، غرفه ناوبري و غرفه نفت در دانشگاه آزاد اسلامي واحد جزيره خارگ بازديد کرد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين بازديد اظهار داشت: جزيره خارگ در دوران دفاع مقدس بارها مورد بمباران قرار گرفت ولي مردم اين جزيره و کارکنان صنعت نفت مقاومت جانانه‌اي داشتند.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني خاطرنشان کرد: اين مقاومت و جانفشاني‌ها باعث شد که صادرات نفت خام از اين جزيره قطع نشود.

به گزارش خبرنگار نخ نيوز، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام صبح چهارشنبه در سفري دو روزه وارد استان بوشهر شده و در اولين برنامه خود بازديدي را از جزيره خارگ داشته است.

بازديد از تاسيسات نفتي و پتروشيمي، ديدار با مسئولان و دانشجويان دانشگاه آزاد و ديدار و گفتگو با اهالي جزيره خارگ از جمله برنامه‌هاي آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در جزيره خارگ است.