جزيره خارگ قطب تقويت صنعت دريانوردي ايران است

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ، آيت‌الله اکبر هاشمي رفسنجاني صبح چهارشنبه در بازديد از اسکله شرقي جزيره خارگ اظهار داشت: جزيره خارگ در دوران دفاع مقدس نقش بسيار مهمي بر عهده داشت و کانون توجهات بود.

وي تصريح کرد: کارکنان صنعت نفت در دوران دفاع مقدس رشادت‌هاي بسيار زيادي را داشتند و در جزيره خارگ نيز شاهد جانفشاني‌هاي کارکنان صنعت نفت بوديم و صادرات نفت ايران قطع نشد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: در دوران دفاع مقدس با مشکلاتي در زمينه تامين نيروهاي توانمند براي فعاليت در عرصه دريا و دريانوردي و مديريت کشتي‌ها و نفتکش‌ها روبرو بوديم.

وي اضافه کرد: در همين راستا به منظور تقويت صنعت دريايي کشور، دانشگاه آزاد را در جزيره خارگ تاسيس کرديم تا نيروهاي توانمندي براي فعاليت در عرصه دريانوردي توليد شود.

هاشمي رفسنجاني با اشاره به اينکه جزيره خارگ بهترين مکان براي ايجاد دانشگاه تاسيسات دريايي در کشور بوده است، افزود: از عملکرد اين دانشگاه راضي هستيم.

وي بيان کرد: تاسيس دانشگاه صنعت دريانوردي جزيره خارگ باعث تقويت بنيه دريانوردي در کشور شده است.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در سفري دو روزه، ابتدا وارد جزيره خارگ شده است و در اولين برنامه خود از اسکله‌هاي صادرات نفت ايران بازديد کرد.