برگزاري همايش تجليل از برترين هاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي خارگ

همايش تجليل از دريانوردان، صنعتگران، کاپيتان هاي ناوگان حمل و نقل دريايي کشور، هيات موسس، اساتيد، کارکنان و دانشجويان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم دريايي جزيره خارگ، با حضور آيت الله هاشمي رفسنجاني و دکتر ميرزاده؛ در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر يوسف قيصري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر با درود بر روح شهدا و امام خميني (ره)، آرزوي سلامتي براي مقام معظم رهبري و خيرمقدم به آيت الله هاشمي رفسنجاني و دکتر ميرزاده، گفت: خوشبختانه در دوره مديريتي دکتر ميرزاده، تحولات چشمگيري به ويژه در زمينه توسعه تحصيلات تکميلي در دانشگاه آزاد اسلامي به وقوع پيوسته است.

قيصري: در دوره مديريت دکتر ميرزاده، تحولات چشمگيري در دانشگاه آزاد اسلامي رخ داده است

وي با بيان اينکه آيت الله هاشمي رفسنجاني صدها بار با ذهن خلاق و ديد وسيع خود از کشور و جهان، تصميم هايي به اجرا درآورده که جهان را به تحسين نظام جمهوري اسلامي ايران واداشته، تاکيد کرد: روزي که پيشنهاد خلاقانه ايشان و موافقت بنيانگذار انقلاب و کمک يک ميليون توماني حضرت امام (ره)، بذر دانشگاه آزاد اسلامي در نظام آموزش عالي کشور کاشته شد، کمتر کسي بر اين باور بود که اين دانشگاه تا اين اندازه رشد و ترقي داشته باشد.

دکتر قيصري در ادامه گفت: اعتقاد راسخ و نيت الهي که در پي اين تصميم بود، با همت والاي آيت الله هاشمي رفسنجاني که همواره به انجام کارهاي سخت شهره بود، آميخته و باعث شکوفايي اين نهال نوپا شد.

وي با بيان اينکه در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامي با بيش از 5 ميليون دانش آموخته متخصص و حدود يک ميليون و 700هزار دانشجو، نيمي از بار آموزش عالي کشور را به دوش مي کشد، گفت: اين دانشگاه به بزرگترين دانشگاه حضوري جهان تبديل شده که خاستگاه بسياري از جويندگان دانش در ايران اسلامي است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر با اشاره به جنگ تحميلي و دفاع از ميهن اسلامي، اظهار داشت: آن زمان جزيره مقاوم خارگ چندين بار توسط جنگنده هاي بعثي عراق بمباران شد. امنيت و جان مردم اين منطقه جز با رشادت ها و از خود گذشتگي هاي دليرمردان اين مرز و بوم فراهم نمي شد.

وي خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در سال 67 با هدف تأمين نيروي انساني متخصص کشور، تاسيس شد و در سال 68 اولين گروه دانشجويي در رشته مهندسي دريانوردي پذيرفته شدند.

قيصري با بيان اينکه بحمدالله امروز واحد خارگ با حمايت هاي بي شائبه دکتر ميرزاده، توانسته گام موثري در راه پيشرفت کشور و پرورش نيروي متخصص بردارد، گفت: اين واحد با قامتي استوار در راه بهبود کيفيت گام برمي‌دارد و اميدواريم زمينه درخشش بيش از پيش اين واحد دانشگاهي فراهم شود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر با بيان اينکه امروز به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ دانشگاه آزاد اسلامي يک اميد براي سيل مشتاقان تحصيلات عالي در سراسر کشور است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي استان بوشهر مفتخر است با داشتن 11 مرکز و واحد دانشگاهي بيش از 23هزار دانشجو، 56هزار دانش آموخته، تعداد زيادي اعضاي هيات علمي و... به عنوان بزرگترين مرکز آموزش عالي استان، خدمات آموزشي و پژوهشي به اين استان و کل کشور ارائه مي کند.

سهولي زاده: بيش از 95درصد پرسنل دريايي کشور، فارغ التحصيل واحد خارگ هستند

دکتر حسين سهولي زاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد دريانوردي خارگ نيز در اين مراسم با تشکر از آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و دکتر ميرزاده به خاطر حضور در اين واحد دانشگاهي، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ در دوران دفاع مقدس به درخواست مردم و پيگيري هاي مسئولان و با موافقت تاريخي آيت الله هاشمي رفسنجاني تاسيس شد.

وي افزود: در شرايط سخت جنگ تحميلي، از يک سو علاقمندي مردم خارگ به تحصيلات عاليه و از سوي ديگر ادامه تحصيل کارکنان شرکت هاي نفتي مستقر در جزيره خارگ باعث شد که تاسيس دانشگاه در اين جزيره يک امر ضروري تلقي شود.

سهولي زاده با بيان اينکه کار آيت الله هاشمي رفسنجاني، حقيقتاً کاري بزرگ و هوشمندانه همراه با درايت و آينده‌پژوهي بود، تاکيد کرد: تاسيس اين واحد هديه بسيار خوبي براي مردم اين جزيره بود. انصافاً مردم خارگ اين دانشگاه را جزئي از فرهنگ خود مي دانند.

وي ضمن قدرداني از اعضاي هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ بخصوص مهندس عليرضا ضيغمي، امام جمعه خارگ و مرحوم نبوي نماينده وقت مجلس گفت: نتايج شگفت انگيز تاسيس اين دانشگاه انکارناپذير بوده و اين امر شايسته تقدير است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خارگ افزود: فراهم آوردن زمينه تحصيلات دانشگاهي براي عموم مردم خارگ توسط اين واحد، باعث اميدواري مردم براي ادامه زندگي در اين جزيره شد. همچنين اکثر کارکنان و پرسنل شاغل در شرکت هاي نفتي مستقر در خارگ، تحصيلات آموزش عالي خود را در اين واحد گذرانده اند که باعث افتخار است.

وي با بيان اينکه در حال حاضر بيش از 95درصد پرسنل دريايي کشور، از فارغ التحصيلان اين واحد هستند، گفت: آموزش دريانوردي و تأمين کاپيتان هاي کشتي هاي غول‌پيکر اقيانوس‌پيما حتي در دوران سخت تحريم هاي کشتيراني، در اين واحد متوقف نشد. اگر اين واحد نبود، قطعاً ناوگان حمل و نقل دريايي کشور در حال حاضر با مشکل نيروي انساني متخصص مواجه مي شد.

سهولي زاده خاطرنشان کرد: اکنون پس از رفع تحريم هاي کشتيراني و دوران پسابرجام، ضمن تقدير از دولت تدبير و اميد، با راهنمايي هاي مقام معظم رهبري، حمايت هاي آيت الله هاشمي رفسنجاني و باز شدن پنجره جهاني شرکت هاي کشتيراني خارجي، اين واحد آمادگي دارد با شرکت هاي کشتيراني بين المللي همکاري کند.

وي در پايان انتخاب دکتر ميرزاده به عنوان رئيس انجمن بين المللي آسايهل را تبريک گفت.

سالاري: جزيره خارگ همواره مايه افتخار بوده است

دکتر مصطفي سالاري استاندار بوشهر در اين همايش ضمن خوشامد به آيت الله هاشمي رفسنجاني و دکتر ميرزاده، اظهار داشت: استان بوشهر و جزيره خارگ، سرزمين مردان صبور و سربازان 8 سال دفاع مقدس و تلاشگران بزرگ است.

استاندار بوشهر خطاب به آيت الله هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: ان‌شاءالله حضور شما مايه وحدت، بهبود وضعيت مردم و شکوفايي اين سرزمين باشد.

وي با بيان اينکه جزيره خارگ با فعاليت هاي درخشان خود، داراي اهميت اقتصادي براي کشور است، گفت: ساکنان اين جزيره همواره براي شکوفايي اقتصادي آن تلاش مي کنند.

دکتر سالاري در پايان خاطرنشان کرد: جزيره خارگ همواره مايه افتخار بوده و اميدواريم به برکت حضور آيت الله هاشمي رفسنجاني، فضاي مطلوبي در شأن مردم اين جزيره براي شکوفايي آن فراهم شود.